Derfor er SEO så vigtig for din virksomhed

SEO eller søgeordsoptimering skaber salg. Så enkelt kan det siges og derfor er det vigtigt at du som virksomhed enten selv afsætter tid af til at optimere jeres hjemmeside eller får et bureau til at gøre det. Det er et tidskrævende arbejde og ikke noget man kan gøre fredag eftermiddag lige før weekenden. Tilgengæld er det arbejdet værd. Det er de virksomheder der er gode til SEO, der i dag får nye kunder via internettet. Ikke dem med det bedste produkt. Ligger du ikke på side 1 på de søgeord som dine kunder bruger for at lede efter dine produkter klikker de ikke på din hjemmeside og du går derfor glip af et protentielt salg. Eller sagt på en anden måde. Det er lige som på dansegulvet. Den der tør byde pigerne op tager en med hjem. Det er ikke den kønneste eller klogeste der gør det, hvis de ikke starter med at ture spørge.

Gør det selv eller få hjælp

Der er flere muligheder for at få SEO implementeret. Du kan få Hjælp til SEO via et bureau eller i kan selv gøre det. Det drejer sig selvfølgelig også om penge, om man vælger det ene eller det andet. Men hvis man vil have mere salg via sin hjemmeside, er der ingen vej uden om. Det drejer sig uanset om du har en webshop eller en virksomhed, hvor købsprocessen er lidt længere. Du får ikke nye kunder til at ringe til jer eller bede jer om at kontakte jer, hvis de ikke ved i eksisterer og så kan jeres hjemmeside være nok så god og flot. Der er masser af materiale at kaste sig over, hvis du har mod på selv at kaste dig over SEO.

Start med SEO og derefter hjemmeside

Ideelt er det nemmere og billigere at starte med SEO, inden du får lavet en hjemmeside. Ved at bygge hjemmesiden op efter hvilke søgeord dine kunder bruger, når de leder efter dine eller dine konkurrenters produkter, gør det nemmere at lave tekster til hjemmesiden med søgeordene, end hvis du først har lavet teksterne og så skal omskrive dem. Især hvis du har hjemmeside eller webshop med flere hundrede undersider, hvor hver eneste tekst skal omskrives. 

SEO eller søgeordsoptimering skaber salg. Så enkelt kan det siges og derfor er det vigtigt at du som virksomhed enten selv afsætter tid af til at optimere jeres hjemmeside eller får et bureau til at gøre det. Det er et tidskrævende arbejde og ikke noget man kan gøre fredag eftermiddag lige før weekenden. Tilgengæld er det arbejdet værd. Det er de virksomheder der er gode til SEO, der i dag får nye kunder via internettet. Ikke dem med det bedste produkt. Ligger du ikke på side 1 på de søgeord som dine kunder bruger for at lede efter dine produkter klikker de ikke på din hjemmeside og du går derfor glip af et protentielt salg. Eller sagt på en anden måde. Det er lige som på dansegulvet. Den der tør byde pigerne op tager en med hjem. Det er ikke den kønneste eller klogeste der gør det, hvis de ikke starter med at ture spørge.

Gør det selv eller få hjælp

Der er flere muligheder for at få SEO implementeret. Du kan få Hjælp til SEO via et bureau eller i kan selv gøre det. Det drejer sig selvfølgelig også om penge, om man vælger det ene eller det andet. Men hvis man vil have mere salg via sin hjemmeside, er der ingen vej uden om. Det drejer sig uanset om du har en webshop eller en virksomhed, hvor købsprocessen er lidt længere. Du får ikke nye kunder til at ringe til jer eller bede jer om at kontakte jer, hvis de ikke ved i eksisterer og så kan jeres hjemmeside være nok så god og flot. Der er masser af materiale at kaste sig over, hvis du har mod på selv at kaste dig over SEO.

Start med SEO og derefter hjemmeside

Ideelt er det nemmere og billigere at starte med SEO, inden du får lavet en hjemmeside. Ved at bygge hjemmesiden op efter hvilke søgeord dine kunder bruger, når de leder efter dine eller dine konkurrenters produkter, gør det nemmere at lave tekster til hjemmesiden med søgeordene, end hvis du først har lavet teksterne og så skal omskrive dem. Især hvis du har hjemmeside eller webshop med flere hundrede undersider, hvor hver eneste tekst skal omskrives.