Dogging fun – er det for mig?

Dogging fun er en utroligt udbredt fetich i UK, faktisk så udbredt at omkring 50% af briterne indrømmer engang at have gjort det. Det gør næsten dogging fun til en ligeså normal lovovertrædelse som det at gå over for rødt. 

Men hvad er dogging fun tænker du måske, og hvorfor er det så normalt? 

Dogging fun og historien

Dogging fun er en fetich der blev opfundet at britiske hundeluftere der hellere ville lege med andre fremmed hundeluftere end at gå tur med deres hund. Det at gå tur med hunden er nemlig en relativt nem måde at skjule en affære for din kone eller mand på – derfra navnet.

Dogging fun er dog ikke kun en britisk ting længere, takket være interenettet vrimler der nu med forskellige forummer online hvor interesserede kan få lov til at chatte sammen før de mødes på det aftale sted. På disse mange forummer finder du også alt fra reglementer til interaktive kort hvor \’doggere\’ kan smide deres ynglingssteder ind. 

Sex udendørs er noget de fleste mennesker har prøvet, det ligger også lidt i vores natur, da der jo var engang i evolutionen hvor vi stadig formerede os, men ikke lige var kommet til det med huse endnu. 

Dogging fun og loven

Hvis du sidder og læser øverste linje over og over igen og undrer dig om det virkelig kan være ulovligt at have sex udenfor, så er svaret: Det er det heller ikke. Det ulovlige ved dogging fun er den gene du påfører andre når du bliver opdaget i det. Reglerne handler ikke om dogging fun, men om blufærdighedskrænkelse. I Danmark er der to regler der har noget med dogging fun at gøre – du finder dem herunder.

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Med disse to regler i baghovedet burde du være sat i forhold til lovens lange arm. Der er dog også et par ekstra regler der er gode at have med. Først og fremmest skal og bør du altid rydde op efter dig selv, sidst bør du overveje at gå lidt væk fra stisystemet, så du ikke bliver taget med bukserne nede af en familie eller andre.

Dogging fun er en utroligt udbredt fetich i UK, faktisk så udbredt at omkring 50% af briterne indrømmer engang at have gjort det. Det gør næsten dogging fun til en ligeså normal lovovertrædelse som det at gå over for rødt. 

Men hvad er dogging fun tænker du måske, og hvorfor er det så normalt? 

Dogging fun og historien

Dogging fun er en fetich der blev opfundet at britiske hundeluftere der hellere ville lege med andre fremmed hundeluftere end at gå tur med deres hund. Det at gå tur med hunden er nemlig en relativt nem måde at skjule en affære for din kone eller mand på – derfra navnet.

Dogging fun er dog ikke kun en britisk ting længere, takket være interenettet vrimler der nu med forskellige forummer online hvor interesserede kan få lov til at chatte sammen før de mødes på det aftale sted. På disse mange forummer finder du også alt fra reglementer til interaktive kort hvor \’doggere\’ kan smide deres ynglingssteder ind. 

Sex udendørs er noget de fleste mennesker har prøvet, det ligger også lidt i vores natur, da der jo var engang i evolutionen hvor vi stadig formerede os, men ikke lige var kommet til det med huse endnu. 

Dogging fun og loven

Hvis du sidder og læser øverste linje over og over igen og undrer dig om det virkelig kan være ulovligt at have sex udenfor, så er svaret: Det er det heller ikke. Det ulovlige ved dogging fun er den gene du påfører andre når du bliver opdaget i det. Reglerne handler ikke om dogging fun, men om blufærdighedskrænkelse. I Danmark er der to regler der har noget med dogging fun at gøre – du finder dem herunder.

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Med disse to regler i baghovedet burde du være sat i forhold til lovens lange arm. Der er dog også et par ekstra regler der er gode at have med. Først og fremmest skal og bør du altid rydde op efter dig selv, sidst bør du overveje at gå lidt væk fra stisystemet, så du ikke bliver taget med bukserne nede af en familie eller andre.