Har corona taget dine penge? Læs med her

Selvom corona virussen er noget der påvirker os alle sammen og den hverdag som vi så længe har været van til, så er der et par stykker af os der bliver ramt lidt hårdere end alle andre. Det er de af os der har måtte sætte sit arbejde på pause eller er blevet fyret og nu står med et lukket samfund og ingen penge på lommen. 

Disse mennesker er i den værst tænklige situation, for hvordan skal de kunne få deres hverdag til at løbe rundt, når der ingen penge kommer ind på kontoen, og hvordan skal de kunne få et arbejde når alting omkring dem har lukket? Det er ikke en nem situation at være i og det for mange til at overveje hvilke muligheder de så har for at lave lidt penge her imens krisen raser.

Hvis du kan se dig selv i overstående eksempel og er interesseret i at blive lidt klogere på dine muligheder for at tjene penge, så er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel griber fat i måder- og metoder du kan tjene penge til dagen og vejen på i sådanne krisetider, det er ikke langtidsholdbare løsninger, men det putter mad på bordet. 

Pantsæt dine ting

På sider som strakssalg.dk kan du pantsætte og sælge dine ting og få penge med det samme. Hvis du brænder inde med designertøj eller tasker der ikke har alverdens affektionsværdi for dig, så kan du med fordel overveje om du bør sælge- eller pantsætte lidt af det. 

I en økonomisk krise som denne er vi alle nød til at ofre et eller andet og hvis en designertaske er alt du behøver at miste for at holde hovedet ovenvande, så er du sluppet meget billigere end mange andre danskere derude. 

Der er dog en ting du ikke bør gøre når du pantsætter ting, og det er at vælge noget der har affektionsværdi for dig.

Lån penge

Der findes enormt mange fornuftige lån derude med renter der ikke springer økonomien i luften. Hvis du har ansvar for mange andre end dig selv, det kunne være at du havde en familie, så er det at låne penge måske den rigtige vej for dig at gå. 

Det er heldigvis sådan i denne tid, at de fleste har opdaget at vi nok skal vende tilbage til det gamle en dag – og til den tid kan du arbejde på at betale det af.

Selvom corona virussen er noget der påvirker os alle sammen og den hverdag som vi så længe har været van til, så er der et par stykker af os der bliver ramt lidt hårdere end alle andre. Det er de af os der har måtte sætte sit arbejde på pause eller er blevet fyret og nu står med et lukket samfund og ingen penge på lommen. 

Disse mennesker er i den værst tænklige situation, for hvordan skal de kunne få deres hverdag til at løbe rundt, når der ingen penge kommer ind på kontoen, og hvordan skal de kunne få et arbejde når alting omkring dem har lukket? Det er ikke en nem situation at være i og det for mange til at overveje hvilke muligheder de så har for at lave lidt penge her imens krisen raser.

Hvis du kan se dig selv i overstående eksempel og er interesseret i at blive lidt klogere på dine muligheder for at tjene penge, så er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel griber fat i måder- og metoder du kan tjene penge til dagen og vejen på i sådanne krisetider, det er ikke langtidsholdbare løsninger, men det putter mad på bordet. 

Pantsæt dine ting

På sider som strakssalg.dk kan du pantsætte og sælge dine ting og få penge med det samme. Hvis du brænder inde med designertøj eller tasker der ikke har alverdens affektionsværdi for dig, så kan du med fordel overveje om du bør sælge- eller pantsætte lidt af det. 

I en økonomisk krise som denne er vi alle nød til at ofre et eller andet og hvis en designertaske er alt du behøver at miste for at holde hovedet ovenvande, så er du sluppet meget billigere end mange andre danskere derude. 

Der er dog en ting du ikke bør gøre når du pantsætter ting, og det er at vælge noget der har affektionsværdi for dig.

Lån penge

Der findes enormt mange fornuftige lån derude med renter der ikke springer økonomien i luften. Hvis du har ansvar for mange andre end dig selv, det kunne være at du havde en familie, så er det at låne penge måske den rigtige vej for dig at gå. 

Det er heldigvis sådan i denne tid, at de fleste har opdaget at vi nok skal vende tilbage til det gamle en dag – og til den tid kan du arbejde på at betale det af.