Sundhed er mange forskellige ting

Sundhed er mange ting og handler ikke udelukkende om mad og motion. Det handler også om din mentale tilstand. Hvis du konstant er sur og utilfreds kan du spise og motionere nok så meget, men din almene sundhedstilstand vil ikke være så god som den ellers ville være. Noget af det bedste for dit immunforsvar og sundhed generelt er et godt grin. 

Drop XXL tilbudene

Mange danskere har flere kg. på sidebenene end godt er. En af årsagerne til dette er producenter laver kæmpe portioner som så kommer på tilbud. Der er desværre ikke en kultur i Danmark der støtter op om god kvalitet når det kommer til mad. Mange har den holdning at er det billigt så er det godt. Samtidig er meget af vores mad i dag uden smag hvilke gør at vi spiser endnu mere for at mætte vores smagsløg. Et godt sted hvis man gerne vil leve sundere er at spise mindre men bedre. I stedet for en kæmpe pose chips så køb en lille men med bedre chips. Din trang til chips vil være mættet når posen er spist, men du har kun fået 50g i stedet for 350g. Det samme gælder også alle andre varer. Køb en ordentlig kylling eller kød, men spis mindre så den daglige pris bliver den samme. Køb en god flaske rødvin og nyd et glas, istedet for at købe en Bag in Box med standardvin. 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

Drop bilen og gå i stedet

Lidt har også ret, så drop bilen når du skal ud og handle. Det har 2 fordele. Den første er at du får lidt frisk luft og lidt motion. Den anden er at du kan ikke have så meget med hjem og derfor bliver nød til at begrænse dig. Det betyder at du kommer til at droppe alle de gode kæmpe tilbud og i stedet kan koncentrer dig om at købe kvalitet frem for kvantitet. 

Planlæg din uge

Mange siger at de ikke har tid til at lave mad, men meget tid kan spares med planlægning. Lav mad til flere dage, så i har til de dage, hvor i ved at i kommer sent hjem. Køb salat der allerede er skåret og pift den op. Det betyder at i reelt kan have en salat på under 2 min på bordet. 

Sundhed er mange ting og handler ikke udelukkende om mad og motion. Det handler også om din mentale tilstand. Hvis du konstant er sur og utilfreds kan du spise og motionere nok så meget, men din almene sundhedstilstand vil ikke være så god som den ellers ville være. Noget af det bedste for dit immunforsvar og sundhed generelt er et godt grin. 

Drop XXL tilbudene

Mange danskere har flere kg. på sidebenene end godt er. En af årsagerne til dette er producenter laver kæmpe portioner som så kommer på tilbud. Der er desværre ikke en kultur i Danmark der støtter op om god kvalitet når det kommer til mad. Mange har den holdning at er det billigt så er det godt. Samtidig er meget af vores mad i dag uden smag hvilke gør at vi spiser endnu mere for at mætte vores smagsløg. Et godt sted hvis man gerne vil leve sundere er at spise mindre men bedre. I stedet for en kæmpe pose chips så køb en lille men med bedre chips. Din trang til chips vil være mættet når posen er spist, men du har kun fået 50g i stedet for 350g. Det samme gælder også alle andre varer. Køb en ordentlig kylling eller kød, men spis mindre så den daglige pris bliver den samme. Køb en god flaske rødvin og nyd et glas, istedet for at købe en Bag in Box med standardvin. 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

Drop bilen og gå i stedet

Lidt har også ret, så drop bilen når du skal ud og handle. Det har 2 fordele. Den første er at du får lidt frisk luft og lidt motion. Den anden er at du kan ikke have så meget med hjem og derfor bliver nød til at begrænse dig. Det betyder at du kommer til at droppe alle de gode kæmpe tilbud og i stedet kan koncentrer dig om at købe kvalitet frem for kvantitet. 

Planlæg din uge

Mange siger at de ikke har tid til at lave mad, men meget tid kan spares med planlægning. Lav mad til flere dage, så i har til de dage, hvor i ved at i kommer sent hjem. Køb salat der allerede er skåret og pift den op. Det betyder at i reelt kan have en salat på under 2 min på bordet.