Sådan får du en sidegesjæft der virker

Flere og flere mennesker er begyndt at se værdien i et såkaldt \’side hustle\’, altså en eller anden form for arbejde der skaffer dig lidt penge ved siden af dit rigtige arbejde. Sådan en sidegesjæft kan være med til at betale lån af, bygge opsparinger og sikrer dig en god sommerferie.

Der findes et utal af forskellige måder man kan tjene penge ved siden at sit normale arbejde på, og mulighederne strækker sig fra at tage på genbrugs og pantsætte værdifulde ting man finder til at Læs mere om udbytteaktier end nogen anden man kender – og begge ting kan virke lige godt og tjene dig lige mange penge, det handler bare om at finde ud af hvad der virker bedst for netop dig. 

Hvad er du god til?

Din sidegesjæft skal som udgangspunkt altid udspringe fra ngoet du er virkelig god til – det kunne eksempelvis være at fikse cykler og sælge dem tilbage til dine kammerater, det er en god forretning da du med garanti ved at deres cykler også skal fikses igen næste år. 

Det kunne også være at du var god til at spille på guitar og egentligt gerne ville undervise i det hvis du kunne – det kræver ikke mere end et par flyers i det lokale supermarked og så er du sådan set klar. 

Uanset hvad du er god til så hander din side hustle om at finde ud af en måde hvor du kan tjene penge på det du laver. 

Hvorfor er det vigtigt at have?

Her er corona måske det bedste eksempel på hvorfor. Det nytter ikke noget at mennesker fra én dag til en anden kan blive smittet med en sygdom og så miste alt hvad de er værd – det er ikke holdbart. Derfor er det en smart idé at have en sideindkomst som du kan bruge til at tjene penge til din opsparing så du kan overleve længere uden at arbejde hvis nu uheldet skulle være ude en anden gang.

Derudover er det en god idé at have for det for nogen er springet til at leve af det – og hvem ville dybest set ikke gerne leve af sin hobby? Det er de færreste der ville takke nej til det i hvertfald. Her kan din side hustle være med til at lægge i kakkelovnen til en navn indenfor din hobby og dermed også en mulighed for at blive stor på det – og det er al tiden værd.

Flere og flere mennesker er begyndt at se værdien i et såkaldt \’side hustle\’, altså en eller anden form for arbejde der skaffer dig lidt penge ved siden af dit rigtige arbejde. Sådan en sidegesjæft kan være med til at betale lån af, bygge opsparinger og sikrer dig en god sommerferie.

Der findes et utal af forskellige måder man kan tjene penge ved siden at sit normale arbejde på, og mulighederne strækker sig fra at tage på genbrugs og pantsætte værdifulde ting man finder til at Læs mere om udbytteaktier end nogen anden man kender – og begge ting kan virke lige godt og tjene dig lige mange penge, det handler bare om at finde ud af hvad der virker bedst for netop dig. 

Hvad er du god til?

Din sidegesjæft skal som udgangspunkt altid udspringe fra ngoet du er virkelig god til – det kunne eksempelvis være at fikse cykler og sælge dem tilbage til dine kammerater, det er en god forretning da du med garanti ved at deres cykler også skal fikses igen næste år. 

Det kunne også være at du var god til at spille på guitar og egentligt gerne ville undervise i det hvis du kunne – det kræver ikke mere end et par flyers i det lokale supermarked og så er du sådan set klar. 

Uanset hvad du er god til så hander din side hustle om at finde ud af en måde hvor du kan tjene penge på det du laver. 

Hvorfor er det vigtigt at have?

Her er corona måske det bedste eksempel på hvorfor. Det nytter ikke noget at mennesker fra én dag til en anden kan blive smittet med en sygdom og så miste alt hvad de er værd – det er ikke holdbart. Derfor er det en smart idé at have en sideindkomst som du kan bruge til at tjene penge til din opsparing så du kan overleve længere uden at arbejde hvis nu uheldet skulle være ude en anden gang.

Derudover er det en god idé at have for det for nogen er springet til at leve af det – og hvem ville dybest set ikke gerne leve af sin hobby? Det er de færreste der ville takke nej til det i hvertfald. Her kan din side hustle være med til at lægge i kakkelovnen til en navn indenfor din hobby og dermed også en mulighed for at blive stor på det – og det er al tiden værd.