Fordele ved at overvåge virksomheden

Flere og flere mennesker urndt omkring i verden får det værre og værre med at blive overvåget rundt omkring i deres daglige liv, og de fleste kender også det med at gå forbi et kamera, velvidende om at det filmer en – det giver lidt en mærkelig følelse.

Andre er også meget ligeglade med overvågning og mener at hvis det gavner i det store hele, så har de intet at skjule – det er en god måde at se situationen på, men også langfra noget alle er enige i.

Men selvom det er noget der bliver diskuteret frem og tilbage mellem politikere og borgere, stat og samfund og hos diverse HR møder, så er der nogle klokkeklare fordele ved at overvåge sin virksomhed både udefra, men også indeni – dem går vi over her.

Det sikrer aktiverne

Den første meget klare grund er selvfølgelig at det fanger ubudne gæster i at gøre- og tage ting de ikke burde – eksempelvis gæster med kleptomani, ansatte i gæld eller professionelle indbrudstyve i nattens mulm og mørke. 

Det giver en enorm sikkerhed for de mange investorer og ansatte, der ved at de ikke pludseligt vågner en morgen og så er alt det de skal bruge for at arbejde væk. 

Internt overvågning

Er måske det emne der splitter vandene mest.

burde min chef have lov til at overvåge mig, mens jeg arbejder?

Det findes der desværre ikke noget klart svar på da det hele springer ud fra din chefs intentioner med at overvåge dig – er det for at undersøge om du gør dit arbejde godt nok? Er det for at se om det er dig der tager fra kassen? Er det fordi han har en personlig interesse i dig? Det hele kommer ned til hvorfor han gør det.

En god chef kan bruge den interne overvågning til at sikre sig at sine medarbejdere gør det bedste de kan- og for at sikre at der ikke opstår problemer der kunne have været undgået. 

Mange muligheder

Der findes et hav af forskellige kamera der går fra meget synlige til nærmest usynlige. Et godt all-around kamera til en mellemstor virksomhed kunne være et fra https://www.sevecu.com/videoovervaagning – de er dem de fleste kender og så ser de hverken farlige eller for spionagtige ud. 

Uanset om du som chef eller afdelingsleder er for- eller imod intern overvågning, så er der en række fordele ved det som du bliver nød til at anerkende eksisterer som mulighed for optimering af interne processer.

 

Flere og flere mennesker urndt omkring i verden får det værre og værre med at blive overvåget rundt omkring i deres daglige liv, og de fleste kender også det med at gå forbi et kamera, velvidende om at det filmer en – det giver lidt en mærkelig følelse.

Andre er også meget ligeglade med overvågning og mener at hvis det gavner i det store hele, så har de intet at skjule – det er en god måde at se situationen på, men også langfra noget alle er enige i.

Men selvom det er noget der bliver diskuteret frem og tilbage mellem politikere og borgere, stat og samfund og hos diverse HR møder, så er der nogle klokkeklare fordele ved at overvåge sin virksomhed både udefra, men også indeni – dem går vi over her.

Det sikrer aktiverne

Den første meget klare grund er selvfølgelig at det fanger ubudne gæster i at gøre- og tage ting de ikke burde – eksempelvis gæster med kleptomani, ansatte i gæld eller professionelle indbrudstyve i nattens mulm og mørke. 

Det giver en enorm sikkerhed for de mange investorer og ansatte, der ved at de ikke pludseligt vågner en morgen og så er alt det de skal bruge for at arbejde væk. 

Internt overvågning

Er måske det emne der splitter vandene mest.

burde min chef have lov til at overvåge mig, mens jeg arbejder?

Det findes der desværre ikke noget klart svar på da det hele springer ud fra din chefs intentioner med at overvåge dig – er det for at undersøge om du gør dit arbejde godt nok? Er det for at se om det er dig der tager fra kassen? Er det fordi han har en personlig interesse i dig? Det hele kommer ned til hvorfor han gør det.

En god chef kan bruge den interne overvågning til at sikre sig at sine medarbejdere gør det bedste de kan- og for at sikre at der ikke opstår problemer der kunne have været undgået. 

Mange muligheder

Der findes et hav af forskellige kamera der går fra meget synlige til nærmest usynlige. Et godt all-around kamera til en mellemstor virksomhed kunne være et fra https://www.sevecu.com/videoovervaagning – de er dem de fleste kender og så ser de hverken farlige eller for spionagtige ud. 

Uanset om du som chef eller afdelingsleder er for- eller imod intern overvågning, så er der en række fordele ved det som du bliver nød til at anerkende eksisterer som mulighed for optimering af interne processer.