Alt hvad du skal vide om kaffekapsler

Kaffekapsler har efterhånden vundet godt ind på det danske marked. Vi er flere og flere, der vælger at nyde vores kaffe brygget på kaffekapsler. Derfor er der nu heldigvis mange forskellige muligheder, når du skal vælge den kaffekapsel, der passer dig. Kaffekapsler kommer i mange styrker og smage. Der er helt sikkert en smag og en styrke, der passer dig.

Hvilke typer kaffekapsler findes der?

Nespresso var første mærke på markedet og fik markeret sig ved at have flere forskellige typer at vælge imellem. Nu er der kommet andre spillere på markedet og vi har derfor mulighed for at vælge mellem forskellige mærker og forskellige typer.

Nescafé Dolce Gusto er en af spillerne på kaffemarkedet. De tilbyder højkvalitets kaffekapsler og kaffemaskiner, der kan brygge en dejlig kop kaffe. Med deres kaffemaskiner kan du brygge alt fra espresso til kaffe med mælk, som cafe latte eller cappuccino. Kaffemaskinen og de tilhørende kaffekapsler gør det muligt for dig at servere en kop kaffe til dig selv, dine gæster eller til dine forretningsforbindelser baseret på individuelle ønsker.

Et andet mærke på markedet er Tassimo kaffekapsler og kaffemaskiner. Ligesom de andre mærker, får du med Tassimo høj kvalitet og friskhed i kaffekapslen. Deres kaffemaskiner kommer i flere forskellige farver og er enkle i deres design. Du kan med sikkerhed finde en farve, der passer til dit køkken.

Til begge mærker, er det muligt at brygge både the og kakao. Begge mærker tilbyder både the- og kakaokapsler.

Hvad med miljøet?

Der har løbende været kritik af kaffekapslerne, da der er meget spildmateriale. Hver eneste gang du brygger dig en kop, står du med en tom kapsel. Den kritik har mærkerne lyttet til og specielt Tassimo har gjort det muligt for dig at nyde en god kop kaffe og være miljøbevidst. Du kan indsamle kapslerne fra din Tassimo maskine og sende eller indlevere dem til en Tassimoforhandler – så sørger de for at dine kaffekapsler genbruges. Med dine indsendte kapsler, donerer Tassimo til velgørenhed og du deltager i deres Terracycle.

Kaffekapslerne fra de forskellige mærker er ikke lavet af plastik. De har nu valgt at producere kaffekapslerne i bionedbrydeligt materiale, så de ikke belaster miljøet. Du kan altså drikke en god kop kaffe og stadig have god samvittighed overfor milhøet.

Der findes flere forskellige mindre mærker med kaffekapsler. De er kompatible med de nævnte kaffemaskiner. Du kan derfor altid afprøve et billigere alternativ og finde frem til den kaffekapsel, som passer dig både i smag og pris.

Du kan også melde dig til en abonnementsordning, så du får leveret kaffe hver eneste måned og ikke skal bruge tid og energi på at huske at fylde skabet op. 

 

Kaffekapsler har efterhånden vundet godt ind på det danske marked. Vi er flere og flere, der vælger at nyde vores kaffe brygget på kaffekapsler. Derfor er der nu heldigvis mange forskellige muligheder, når du skal vælge den kaffekapsel, der passer dig. Kaffekapsler kommer i mange styrker og smage. Der er helt sikkert en smag og en styrke, der passer dig.

Hvilke typer kaffekapsler findes der?

Nespresso var første mærke på markedet og fik markeret sig ved at have flere forskellige typer at vælge imellem. Nu er der kommet andre spillere på markedet og vi har derfor mulighed for at vælge mellem forskellige mærker og forskellige typer.

Nescafé Dolce Gusto er en af spillerne på kaffemarkedet. De tilbyder højkvalitets kaffekapsler og kaffemaskiner, der kan brygge en dejlig kop kaffe. Med deres kaffemaskiner kan du brygge alt fra espresso til kaffe med mælk, som cafe latte eller cappuccino. Kaffemaskinen og de tilhørende kaffekapsler gør det muligt for dig at servere en kop kaffe til dig selv, dine gæster eller til dine forretningsforbindelser baseret på individuelle ønsker.

Et andet mærke på markedet er Tassimo kaffekapsler og kaffemaskiner. Ligesom de andre mærker, får du med Tassimo høj kvalitet og friskhed i kaffekapslen. Deres kaffemaskiner kommer i flere forskellige farver og er enkle i deres design. Du kan med sikkerhed finde en farve, der passer til dit køkken.

Til begge mærker, er det muligt at brygge både the og kakao. Begge mærker tilbyder både the- og kakaokapsler.

Hvad med miljøet?

Der har løbende været kritik af kaffekapslerne, da der er meget spildmateriale. Hver eneste gang du brygger dig en kop, står du med en tom kapsel. Den kritik har mærkerne lyttet til og specielt Tassimo har gjort det muligt for dig at nyde en god kop kaffe og være miljøbevidst. Du kan indsamle kapslerne fra din Tassimo maskine og sende eller indlevere dem til en Tassimoforhandler – så sørger de for at dine kaffekapsler genbruges. Med dine indsendte kapsler, donerer Tassimo til velgørenhed og du deltager i deres Terracycle.

Kaffekapslerne fra de forskellige mærker er ikke lavet af plastik. De har nu valgt at producere kaffekapslerne i bionedbrydeligt materiale, så de ikke belaster miljøet. Du kan altså drikke en god kop kaffe og stadig have god samvittighed overfor milhøet.

Der findes flere forskellige mindre mærker med kaffekapsler. De er kompatible med de nævnte kaffemaskiner. Du kan derfor altid afprøve et billigere alternativ og finde frem til den kaffekapsel, som passer dig både i smag og pris.

Du kan også melde dig til en abonnementsordning, så du får leveret kaffe hver eneste måned og ikke skal bruge tid og energi på at huske at fylde skabet op.