Kokkens hverdagsmad: Sund og nem mad til dig

Har du hørt om Kokkens Hverdagsmad? Er du kvalitetsbevidst, og ønsker du kun at indtage de allerbedst råvarer. Kokkens Hverdagsmad leverer halvfærdige, velsmagende, og sunde retter til danskere rundt omkring i Danmark. Kokkens Hverdagsmad er udviklet til den travle dansker, som både ønsker, at spare tid på indkøb og madplaner, men også til folk som har mistet kreativiteten i køkkenet.

Du kan både vælge, at tilmelde dig deres abonnement, men du kan ligeledes vælge kun, at bestille en måltidskasse ad gangen, hvis du bare lige ønsker at prøve konceptet af, inden du beslutter dig for at tilmelde dig deres abonnement. Du vil med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad få leveret mad til 4 af ugens dage, direkte til din hoveddør. Du kan altid regne med, at få varieret, sund, nærende og nem mad, som ikke tager mere end 20-30 minutter, at tilberede.

Men hvem er Kokkens Hverdagsmad egentlig?

Bag Kokkens Hverdagsmad finder du to kvinder, som hver især har mange års erfaring inden for madudvikling, og som ved hvad god kvalitet er. Begge kvinder har erfaring inden for, at tilberede sunde, nærende og velsmagende retter til kvalitetsbevidste danskere, som ønsker god og nem mad i hverdagen. 

Kvinderne bag Kokkens Hverdagsmad hedder Line Lund og Kamilla Andersen. Line Lund er uddannet kok, og har en stor og udbredt passion for, at levere god og nærende mad. Disse velsmagende retter, som kvinderne bruger mange timer på at udvikle, kan du opleve på ugentlig basis, hvis du skulle have lyst til. Dernæst er der Kamilla Andersen som har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Kamilla er med til, at udvikle velsmagende retter, og hun er den som sikrer, at retterne indeholder en god kombination af alle de nødvendige næringsstoffer, som vi som mennesker har behov for at fungere i hverdagen. 

Kokkens Hverdagsmad har en dybde, og du er sikker på at modtage velovervejde måltider, som helt sikkert vil mætte dig, og gøre dig tilfreds.

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem to måltidskasser. Du skal derfor ikke bruge en evighed på, at kigge de forskellige måltidskasser igennem, som jo ellers kan være noget af en tidsrøver. Den første måltidskasse, som du kan vælge imellem er den der hedder ”Kokkens Hverdagsmad” og den anden måltidskasse som du kan vælge hedder ”Sund Balance.” Denne måltidskasse fokuserer på nemt, sundt og børnevenligt mad til hele familien. Retterne fra denne måltidskasse tager ikke mere end 20 minutter, at tilberede, da kokkene har gjort det så nemt som muligt. Måltiderne indeholder 4 retter, som du kan bruge i løbet af ugen.

Har du hørt om Kokkens Hverdagsmad? Er du kvalitetsbevidst, og ønsker du kun at indtage de allerbedst råvarer. Kokkens Hverdagsmad leverer halvfærdige, velsmagende, og sunde retter til danskere rundt omkring i Danmark. Kokkens Hverdagsmad er udviklet til den travle dansker, som både ønsker, at spare tid på indkøb og madplaner, men også til folk som har mistet kreativiteten i køkkenet.

Du kan både vælge, at tilmelde dig deres abonnement, men du kan ligeledes vælge kun, at bestille en måltidskasse ad gangen, hvis du bare lige ønsker at prøve konceptet af, inden du beslutter dig for at tilmelde dig deres abonnement. Du vil med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad få leveret mad til 4 af ugens dage, direkte til din hoveddør. Du kan altid regne med, at få varieret, sund, nærende og nem mad, som ikke tager mere end 20-30 minutter, at tilberede.

Men hvem er Kokkens Hverdagsmad egentlig?

Bag Kokkens Hverdagsmad finder du to kvinder, som hver især har mange års erfaring inden for madudvikling, og som ved hvad god kvalitet er. Begge kvinder har erfaring inden for, at tilberede sunde, nærende og velsmagende retter til kvalitetsbevidste danskere, som ønsker god og nem mad i hverdagen. 

Kvinderne bag Kokkens Hverdagsmad hedder Line Lund og Kamilla Andersen. Line Lund er uddannet kok, og har en stor og udbredt passion for, at levere god og nærende mad. Disse velsmagende retter, som kvinderne bruger mange timer på at udvikle, kan du opleve på ugentlig basis, hvis du skulle have lyst til. Dernæst er der Kamilla Andersen som har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Kamilla er med til, at udvikle velsmagende retter, og hun er den som sikrer, at retterne indeholder en god kombination af alle de nødvendige næringsstoffer, som vi som mennesker har behov for at fungere i hverdagen. 

Kokkens Hverdagsmad har en dybde, og du er sikker på at modtage velovervejde måltider, som helt sikkert vil mætte dig, og gøre dig tilfreds.

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem to måltidskasser. Du skal derfor ikke bruge en evighed på, at kigge de forskellige måltidskasser igennem, som jo ellers kan være noget af en tidsrøver. Den første måltidskasse, som du kan vælge imellem er den der hedder ”Kokkens Hverdagsmad” og den anden måltidskasse som du kan vælge hedder ”Sund Balance.” Denne måltidskasse fokuserer på nemt, sundt og børnevenligt mad til hele familien. Retterne fra denne måltidskasse tager ikke mere end 20 minutter, at tilberede, da kokkene har gjort det så nemt som muligt. Måltiderne indeholder 4 retter, som du kan bruge i løbet af ugen.